Tel/Fax: 0261.713.711; Mobil: 0745.641.668

 

Eveniment Expo Ambient Instal 2011
Amadeus Srl

 

Societatea AMADEUS S.R.L. a fost infiintata in anul 2005. Din anul 2005 am inceput colaborarea cu companii producatoare din Germania, Austria, Ungaria, Slovacia si Italia largind gama de produse termice in concordanta cu cerintele pietei de profil din Romania.

 

Societatea noastra a dezvoltat un parteneriat de durata cu producatori externi, avand ca atu principal performanta produselor, asigurand un nivel ridicat de instruire a personalului angajat, transport si asistenta tehnica de specialitate si nu in ultimul rand, urmarind alegerea acelor canale de distributie care sa mentina prestigiul marcii pe piata. Societatea noastra isi dezvolta incontinuu reteaua de distributie in special in nordul si nord-vestul Romaniei.

 

Valorile societatii noastre sunt reprezentate prin corectitudinea in relatia cu partenerii si fata de beneficiarii finali cat si tendinta spre perfectiune si eficientizare.

 

AMADEUS S.R.L. are ca obiect de activitate distributia produselor de instalatii-termice catre firme de instalatii, depozite si magazine de profil. 

Produsele importate sunt distribuite cu mijloace de transport proprii si servicii de curierat rapid.

 

Dispunem de trei depozite cu suprafata totala de 1800 mp.Primele produse importate au fost radiatoarele Vogel&Noot de la renumitul producator austriac,dar cu extinderea retelei de furnizori in momentul de fata, Amadeus comercializeaza urmatoarele produse achizitionate direct de la producator:

     -rezervoare de acumulare , vase de expansiune si de hidrofor
     -cazane gazeificare si pe peleti MAGA
     -boilere ,rezervoare de acumulare ,vase de expansiune,sisteme de colectori solari Sunsystem
     -boilere Cordivari
     - centrale termice
     -sistem de incalzire in pardoseala ,sisteme solare Oventrop
     -radiatoare Vogel&Noot, IRSAP, Focus si Thermoqueen
     -accesorii incalzire Herz
     -distribuitoare Ivar
     -robineti Slovarm
     -robineti si supape APM
     -pufere Sunsystem

 


Toate produsele au un raport pret-calitate foarte bun.Pentru promovarea acestor produse participam la targuri si expozitii,organizam prezentari (la producatori sau la depozit)pentru instalatori si comercianti.Firma noastra ofera servicii gratuite de asistenta tehnica personalizata prin personalul propriu calificat.Sfera serviciilor este intregit de transportul marfurilor cu mijloace proprii sau inchiriate.


Expo Ambient 2011 Amadeus